Kuljetuspalvelut

Täsmälliset kuljetukset ja ajanmukainen kalusto

Työmaajakelupalvelut

Hoidamme työmaatoimitukset sähköisillä lavansiirtovälineillä varustelluilla autoilla. Toimitamme työmailla tarvittavat tavarat perille täsmällisesti sovitun aikataulun mukaan. Oikea-aikaiset työmaatoimitukset helpottavat rakennusprojektin aikataulun hallintaa, kun seuraavan vaiheen tarvikkeet tulevat sovitusti ja luotettavasti perille suoraan kohteeseen. Tehokas ja toimintavarma kalustomme pystyy toimimaan ongelmitta maastoltaan hankalissakin työmaakohteissa.

Pyydä tarjous

Täsmäkuljetuspalvelut

Kun kuljetuksen oikea-aikainen perille saaminen on erityisen tärkeää, tarjoamme asiakkaalle heidän tarpeisiinsa räätälöityä kuljetusvaihtoehtoa. Täsmäkuljetuspalvelu takaa sen, että kuljetus saapuu sovittuna ajankohtana oikeaan paikkaan. Meillä on hyvät valmiudet reagoida asiakkaan kuljetustarpeisiin nopeallakin aikataululla. Kattavan kalustomme ansiosta pystymme hoitamaan myös isompia ja haasteellisempia kuljetuksia asiakkaan tarpeen ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Pyydä tarjous

Peräkärry-, täysperävaunu- ja konelavapalvelut

Käytössämme on toimintavarma, kattava ja ajanmukainen kalusto, jonka avulla pystymme tarjoamaan luotettavat kuljetuspalvelut kaikille yritysasiakkaillemme. Kalustomme soveltuu monenlaiseen kuljetustarpeeseen. Meiltä löytyy peräkärry, täysperävaunu ja konelava. Kuljetamme täsmäkuljetusten ja työmaatoimitusten lisäksi kappaletavaraa ja lämpösäädeltyjä kuljetuksia. Huollettu ja kunnossapidetty kalustomme takaa turvalliset kuljetukset keliolosuhteista riippumatta.

Pyydä tarjous

Haalauspalvelut

Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavat haalaus- ja nostopalvelut. Isokokoisten, painavien ja hankalasti liikuteltavien tavaroiden ja laitteiden nostaminen, siirtäminen ja kuljettaminen kuuluvat ydinosaamiseemme. Kuljetuskaluston lisälaitteiden ja kärryjen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuoliset haalauspalvelut kustannustehokkaasti. Ammattitaitoinen ja harjaantunut henkilökuntamme pystyy toimimaan erilaisissa toimintaympäristöissä ja vaihtelevissa olosuhteissa. 

Pyydä tarjous